Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage nyheder om produkter, messer, forhandlere og meget mere

  DSC07147 copy

  TVINDE

  TVINDE, er en balancebænken designet ud fra ideen om at skabe et æstetisk møbel til senior, som samtidig har til formål, at styrke de ældres balance. Bænkens vippe funktion, gør den interessant i sit formsprog - som både imødekommer det klassiske- og moderne hjem. Balancebænken består af et egetræsstel, med en 3 cm tyk polstret hynde.

  BEND

  BEND er et æstetisk og bæredygtigt møbel, som imødekommer alle der har eller har interesse i et rundt spisebord. Møblet er designet med henblik på at højne oplevelsen af måltiderne og skabe en mere intim stemning ved bordet. Bend er med sit organiske formsprog meget rolig og behagelig i et rum. Den skaber med sit nøje udvalg af materialer og strukturer, et spændende og anderledes udtryk uden at tage fokus fra andre møbler.

  image00021 copy
  OFJN6749

  Relief // Nature

  Ideen til RELIEF-værkerne opstod ved et behov for noget tredimensionelt vægkunst, som kunne spille sammen med andre værker, billeder eller blot stå alene. Jeg ønskede at designe kunst til væggen, hvor godt håndværk og smukke detaljer blev fremhævet, noget nyt, som endnu ikke er set før. Værkerne kræver godt håndarbejde, da alt flettet bliver lavet manuelt. Derved er alle RELIEF-kunstværkerne fremstillet med kærlighed i smukke æstetiske materialer af høj kvalitet.

  Rotation // Lamp

  ROTATION er en mobil batteridrevet lampe der imødekommer innovative og nye funktionelle løsninger til boligen. Lampen er genopladelig og har tre forskellige lysstyrker. Den kan skabe forskellige stemninger og benyttes i mange forskellige sammenhænge og situationer

  FYOX3634 (2)
  EBAN3802 copy

  To // Nature

  I takt med at vi bliver flere og flere mennesker på jorden, søger vi nye innovative og funktionelle løsninger til boligen. Dette vil jeg gerne imødekomme med møblet TO, som udover den multifunktionalitet der ligger i både at være sofa og spisebordsstol, også er med til at skabe et større nærvær blandt mennesker igennem designet.

  Wisdom // Dark

  Det nyeste møbel fra Anne Bronton er en skammel i bejset eg og sort flet. WISDOM er en æstetisk skammel med armlæn udført i røget FSC-certificeret eg og sort papirs garn. Flettet, som danner siddefladen, skaber samtidig et skjult opbevaringsrum i siden til evt. bøger og magasiner. Ydermere indbyder møblet til mange forskellige kropsformer og kan benyttes i adskillige rum.

  image00001
  X