Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage nyheder om produkter, messer, forhandlere og meget mere

  IMG_0127
  IMG_0122
  IMG_0116 2
  IMG_0114 2

  TO er en 2-personers spisebordssofa, der, med udgangspunkt i trenden ”Small living”, forbinder dagligstuen og spisestuen på smukkeste vis.

   

  I takt med at vi bliver flere og flere mennesker på jorden, søger vi nye innovative og funktionelle løsninger til boligen. Dette vil jeg gerne imødekomme med møblet TO, som udover den multifunktionalitet der ligger i både at være sofa og spisebordsstol, også er med til at skabe et større nærvær blandt mennesker igennem designet.

   

  TO er designet med fokus på høj æstetik og funktionalitet, hvilket er med til at give møblet en lang levetid. Møblet er designet med en balance mellem det moderne, der ligger i stellet, og det traditionelle, som flettet visualiserer. Materialevalget giver møblet et neutralt look, og kan derved benyttes i mange forskellige hjem samt stilarter. Egetræet, som er en populær og stærk træsort, komplimenterer det smukke papirgarn rigtig godt. Hældningerne, stellet bærer på, er med til at stabilisere møblet på jorden, og skaber også en behagelig holdning, når man sidder ved spisebordet. Flettet, der danner fladerne på sædet og i ryggen, imødekommer forskellige kroppe, hvilket er med til at skabe den bedste komfort for de individuelle kropsformer. Ydermere indbyder de store siddeflader og armlæn til en mere afslappende stilling efter maden.

   

  TO består kun af FSC-certificeret eg og papirgarn, som gør møblet 100% bionedbrydeligt. FSC-certificeret træ betyder, at træet kan købes med god samvittighed, da der ikke bliver fældet mere end der bliver reproduceret. Alt foregår under gode forhold for arbejderne og naturen. Træet er sæbebehandlet, hvilket er med til at skabe en længere levetid. Ydermere tager møblet TO afsæt i nr. 8, 12 og 15 af FN´s 17 verdensmål.

  Virksomheden blev grundlagt ud fra ideen om at bryde op med ”smid-væk-kulturen”, og i stedet skabe langtidsholdbare og æstetiske produkter for generationer.

  Virksomheden er bygget på års erfaring og passion for at arbejde med naturlige materialer. Troen på, det ærlige håndværk i enkelte æstetiske designs med omtanke på verden, kulturen og de næstegenerationer.

   

  Følg med på sociale medier
  Facebook
  Instagram


  Kontakt
  Telefon: 40 449 237
  Mandag til fredag: 7:30 – 18:00
  Lørdag, søndag og helligdage: 10:00 – 12:00

  E-mailadresse: annebronton@gmail.com

  CVR-nr.: 40294732

  X