Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage nyheder om produkter, messer, forhandlere og meget mere

  image00020
  image00021
  image00006

  ROTATION er en mobil batteridrevet lampe der imødekommer innovative og nye funktionelle løsninger til boligen. Lampen er genopladelig og har tre forskellige lysstyrker. Den kan skabe forskellige stemninger og benyttes i mange forskellige sammenhænge og situationer.

  ROTATION er designet med fokus på høj æstetik og funktionalitet, hvilket er med til at give lampen en lang levetid. Lampens design balancerer mellem det organiske formsprog, det traditionelle, og det stringente. Materialevalget giver møblet et naturligt look, og kan derved benyttes i mange forskellige hjem samt stilarter. Egetræet, som er en populær og stærk træsort, komplimenterer læderremmen samt den mælkehvide akrylplade rigtig godt. Lampens funktionalitet opfordrer brugeren til at rotere belysningen efter eget behov. Ydermere, kan lampen hæftes af ved sjækel, og tages med ude som inde.

  ROTATION består af FSC-certificeret eg, vegetabilsk garvet læder og akrylplader. FSC-certificeret træ betyder, at træet kan købes med god samvittighed, da der ikke bliver fældet mere end der bliver reproduceret. Træet er sæbebehandlet, hvilket er med til at skabe en længere levetid. ROTATION er en mobil batteridrevet lampe i sæbebehandlet eg med læder og akryl. Farve: sæbebehandlet eg/natur med stål/messing detaljer. USB medfølger Mål: H: 28 x B: 28 x D: 3 cm Lyskilde: LED 3,2W – 2700K – 240lm Designer: Anne Bronton

  Virksomheden blev grundlagt ud fra ideen om at bryde op med ”smid-væk-kulturen”, og i stedet skabe langtidsholdbare og æstetiske produkter for generationer.

  Virksomheden er bygget på års erfaring og passion for at arbejde med naturlige materialer. Troen på, det ærlige håndværk i enkelte æstetiske designs med omtanke på verden, kulturen og de næstegenerationer.

   

  Følg med på sociale medier
  Facebook
  Instagram


  Kontakt
  Telefon: 40 449 237
  Mandag til fredag: 7:30 – 18:00
  Lørdag, søndag og helligdage: 10:00 – 12:00

  E-mailadresse: annebronton@gmail.com

  CVR-nr.: 40294732

  X