Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage nyheder om produkter, messer, forhandlere og meget mere

  OFJN6749

  Relief // Nature

  Ideen til RELIEF-værkerne opstod ved et behov for noget tredimensionelt vægkunst, som kunne spille sammen med andre værker, billeder eller blot stå alene. Jeg ønskede at designe kunst til væggen, hvor godt håndværk og smukke detaljer blev fremhævet, noget nyt, som endnu ikke er set før. Værkerne kræver godt håndarbejde, da alt flettet bliver lavet manuelt. Derved er alle RELIEF-kunstværkerne fremstillet med kærlighed i smukke æstetiske materialer af høj kvalitet.

  Rotation // Lamp

  ROTATION er en mobil batteridrevet lampe der imødekommer innovative og nye funktionelle løsninger til boligen. Lampen er genopladelig og har tre forskellige lysstyrker. Den kan skabe forskellige stemninger og benyttes i mange forskellige sammenhænge og situationer

  FYOX3634 (2)

  To // Nature

  I takt med at vi bliver flere og flere mennesker på jorden, søger vi nye innovative og funktionelle løsninger til boligen. Dette vil jeg gerne imødekomme med møblet TO, som udover den multifunktionalitet der ligger i både at være sofa og spisebordsstol, også er med til at skabe et større nærvær blandt mennesker igennem designet.

  Wisdom // Dark

  Det nyeste møbel fra Anne Bronton er en skammel i bejset eg og sort flet. WISDOM er en æstetisk skammel med armlæn udført i røget FSC-certificeret eg og sort papirs garn. Flettet, som danner siddefladen, skaber samtidig et skjult opbevaringsrum i siden til evt. bøger og magasiner. Ydermere indbyder møblet til mange forskellige kropsformer og kan benyttes i adskillige rum.

  image00001
  Følg med på sociale medier

  Facebook
  Instagram

   

  Kontakt

  Telefon: 40 449 237
  Mandag til fredag: 11:00 – 14:00

  E-mailadresse: annebronton@gmail.com

  CVR-nr.: 40294732

  X