Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage nyheder om produkter, messer, forhandlere og meget mere

  Om Anne Bronton

  Bag virksomheden står Anne Bronton, som er uddannet designteknolog, og er færdig med at videreuddanne sig til møbel- og interiørdesigner i 2020. Virksomheden blev grundlagt ud fra ideen om at bryde med ”smid-væk-kulturen” og i stedet skabe langtidsholdbare og æstetiske produkter for generationer. Virksomheden er bygget på års erfaring og passion for at arbejde med naturlige materialer. Troen på det ærlige håndværk i enkelte æstetiske designs med omtanke for verden, kulturen og de næste generationer.
  Anne er født og opvokset i Stauning - en lille by i det vestjyske, omgivet af Skjern enge og Ringkøbing fjords idylliske natur. Omgivelserne er en af de helt store inspirationskilder til Anne Brontons designs. Naturens mange fantastiske processer og ærlige materialer, en balance mellem det smukke og det skæve/skulpturelle, som forenes og skaber en helhed. Et af de helt store ønsker er at produkterne skal leve videre i flere generationer. Det er derfor vigtigt, at alle produkterne er funktionsdygtige og passer til måden, hvorpå vi lever nu, såvel som i fremtiden.
  Solidt håndarbejde, stor funktionalitet og høj æstetik er forenet i alle møbler, lamper og interiørprodukter. Hvert design er unikt, samt skabt med omhu og omtanke. Alle designs er klassiske, tidløse og langtidsholdbare og består hovedsageligt af materialerne: træ, flet og læder. Alle læderprodukterne består af vegetabilskgarvet kernelæder, som er et spildmateriale fra kødindustrien. Eftersom det er et naturmateriale, vil hvert enkelt stykke læder have små folder og ar, som er med til at skabe et unikt udtryk fra produkt til produkt. Ydermere vil produkterne ændre sig med tiden og blive endnu flottere. Læderet vil blive mørkere og dermed opnå en smuk patina, som giver produktet historie og sjæl. Alle produkterne bliver designet og udviklet med stor passion og kærlighed på Annes værksted i Stauning.

  IMG_5740_web
  X