Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage nyheder om produkter, messer, forhandlere og meget mere

  Ansvarlighed

  Hos Anne Bronton er et af vores helt store ønsker at være medvirkende til en mere bæredygtig tankegang. Det vil vi gerne imødekomme med klassiske og funktionsdygtige designs af høj kvalitet, som kan leve videre i flere generationer.

   

  Vi sætter en ære i at forstå materialerne og bestræber os på at opnå mindst muligt spild, når vi udvikler og producerer produkterne. Vi benytter materialer som er meget slidstærke og dermed har en lang levetid.

   

  Alle læderprodukterne består af kernelæder, som er et spildmateriale fra kødindustrien. Eftersom læder er et naturmateriale, vil hvert enkelt stykke læder have små folder og ar, som er med til at skabe et unikt udtryk fra produkt til produkt. Dette sorterer vi ikke fra, da vi mener, at det er med til at skabe en højere værdi i de enkelte produkter, og blot medvirker til at højne æstetikken. Ydermere er læderet vegetabilsk garvet, og indeholder dermed ikke giftige kemikalier såsom chrome 6.

   

  Vi tror på, at de møbler der opnår højest bæredygtig værdi, er de møbler vi ønsker at give videre i arv og reparere på. Dette kræver, at møblet skal være harmonisk, æstetisk, funktionelt og innovativt. Vi tror på, at man som designer skal tage højde for fremtidens behov og problematikker.

   

  Størstedelen af alt vores træ og papirgarn er FSC-certificeret – hvilket betyder at træet kan købes med god samvittighed, da der ikke bliver fældet mere end der bliver reproduceret. Eftersom flere af vores møbler er designet ud fra disse parametre, gør det dem 100% bionedbrydelige. Træet er enten malet eller sæbebehandlet, hvilket er med til at skabe en længere levetid. Træsæben er naturlig, og er derved fri for parfume og farvestoffer.

   

  Ydermere sikre FSC en beskyttelse for planteliv- og dyrene i skoven, og at de mennesker som arbejder i skoven, har det rigtige sikkerhedsudstyr, en ordentlig løn og at de er sikret en uddannelse. Til dette støtter vi op om ansvarlig skovbrug.

  X